Velkommen til For, med og i Hjertet

 

 

 

 

 

 

Ved Vibber og Sophia


Lidt af hvad vi står for og hvorfor.

For, med og i hjertet.

Vibber og Sophia er de to damer der står bag de bøger der kommer her på siden. Alle tekster er kanaliserede tekster der arbejder i dit system, med en klargøring og en forløsning af det du er klar til. De to damer er dem der har valgt at gå hele vejen, og dermed forstå energiernes sammensætning. De er begge vokset under deres dybe oprydningsarbejde. De forstår sig nu på energierne og det er hvad der skrives om i alle bøgerne. Bøgerne har været de damers arbejdsbøger, og her tager vi dig med en tur ind i dig selv. Med de damers hjælp får du alt den hjælp du har brug for.


Måden vi arbejder på

Vibbers behandlinger 1:1
Vibber er den der laver disse 1:1 behandlinger. Det er hende der taler med din sjæl og forbereder og forløser det din sjæl er klar til. Vibber arbejder med alle de rene og høje energier som de begge har opnået igennem den renhed af deres. Vi har givet dem begge en power og en styrke de forstår at bruge rigtigt.
Og det hele foregår nu helt ned til sjælens begyndelse at alt forløses, vi er grundige når først din sjæl er klar. Så det kræver noget tilvænning af dig inden din sjæl tager store skridt. Vibber kanaliserer også Guds ord, så når der kommer noget i hendes bestemte tone, så er det oppefra, os eller fra Gud ordene kommer. Hun ser og mærker dine ubalance, og må først forløse dig for det når du har opnået læringen. Det er dermed ikke Vibber der bestemmer hvad du forløses for, det er Gud.
 
Bøgerne er kanaliserede bøger fra start til slut. Det er med de damers skridt igennem dem selv til det rene lys. Vi arbejder os igennem sindet. Det bevidste, det ubevidst sind. Flere bøger kommer til, med handlemønstre og tanker og følelser om dig selv. Vi endevender sjælens opbygning og vi tilfører det hele kærlighedens kraft. Kort sagt vi holder dig i hånden og tager dig med. Du forberedes som de damer er blevet det, og vi forløser det du er klar til. Som i alle kan se er det nogle stædige sjæle de to, så der er håb for enhver anden også.
 
Sophia er den der står bag det skrevne ord, hvor hendes styrke ligger.
 
Tekst fra bog 3 - Kosmos
Vi starter lige ud med, hvad det er Vibber gør, når hun behandler eller healer som er det andre kender behandlingen under. Det er forskelligt hvad det er der sker.
Det afhænger af hvem det er der kommer, vi kan give et eksempel på en dame op i årerne, som gerne vil have hjælpen. Hun er fejlmedicineret og det må Vibber ikke sige til hende, da hun ikke er lægeligt uddannet. Vi siger det til hende, og hun gør det hun kan. Mange gange om dagen er hun inde på denne dame og rense hende for affaldsstoffer og medicinrester.
Det giver det udslag at det tager kvalmen og lysten til maden begynder igen at komme. Længden af behandlingen er kort da, denne person ikke kan tåle så meget ad gangen. Vibber er den der ser og hvordan tingene hænger sammen med tidligere liv, det kigger hun også på og forløser hende for de bånd der hænger fast dertil.
Denne dame vælger så at stoppe inden hun rigtigt er kommet i gang, og så sker der det, at hendes sjæl kommer igen, for at få den hjælp det var. Men nu er der lukket da hun selv, har fravalgt behandlingen.
Dette mønster med at sjælene står i kø for at få den hjælp de godt ved at de kan få, det er noget hun ofte ser. Ligeledes kan det fortælles at ved kemobehandlinger er reduceret den skadelige virkning af kemoen, så det har gjort at denne person er kommet igennem forløbet uden de bivirkninger der ofte ses, i den forbindelse.
Vibber har haft andre på briksen som efter endt behandling har sovet det meste af et døgn, da sjælen har fået den hjælp den havde brug for.
Efter at kosmos er kommet til, heales der med diamanter og med hjerter, denne smukke kærlighedsenergi som gør sit på den enkelte og som forløser det der er klar til. Alle sættes de i gang når de bestiller en tid hos Vibber, de klargøres ved denne opringning. Det betyder at Vibber kommer længere ned i den enkelte når de så møder ind på briksen.
Vi er alle om hende og hjælper på vores helt unikke måde. Via Guds kontakten er de enkelte energier forstærket. Det er her Pyramideenergien, energier fra kosmos, og det er rene energier vi taler om her. Det er kun de rene energier som kommer ned igennem de damer. Det er derfor det er så vigtigt at rydde op i dig selv inden du behandler andre.
Vi, her fra det kosmiske råd og fra kosmos, vi har brug for denne jordbundne energi som er den Vibber her repræsenterer. Vi arbejder igennem hende og derfor skal hun vide hvad det er hun gør. Hun ser og vi gør opmærksom på, når der er noget der skal ændres. Vi ved, at hun er lydhør for vores forslag, når der kommer noget ind som hun ikke tidligere har set. Vi er der med den støtte og vejledning som hun har brug for.
Det er meget lidt Vibber taler under forløbet på briksen. Hun taler ikke under behandlingen, da hun hører det vi siger til hende, derfor har hun brug for roen under dette forløb. Som hun selv siger så kan hun godt bruge tiden på at tale, men så går der noget af energien og det mindre får den enkelte ud af det, og det er ikke hvad hun ønsker.
Vibber ønsker at du får det bedste ud af det, og så meget som lige netop du kan tåle. Det er ikke noget hun bestemmer, det er Gud som styrer dette med energien. Vibber er skarp og hun ser alt, meget at det der sker, er jo en del af den læring den enkelte skal have, og derfor er det ikke altid at den enkelte er klar til at slippe det, de er kommet med. Og det ser hun og det er den besked du får med dig. Når lektien er lært, kommer du så bare igen og denne gang kan du få det forløst. Nu sidder du så måske og tænker hvorfor tager hun det ikke første gang. Det må hun ikke, du skal lære og derfor må hun ikke. Det går ikke at fratage dig denne mulighed for læring, det er ingen hjælp til. For gør hun det kommer denne læring retur til dig i en anden form.
Så du skal kigge ind, for at forstå dig selv. Vi ønsker at du forstår at der ingen grænser er for hvad der kan behandles, da det hele er energi. Nogle af tingene kan tage længere tid, da der ofte først skal andet væk inden Vibber kan komme til at hente det op og frem som er det problem du kommer med. Igen det er ikke noget hun bestemmer. Det er lidt som et garnnøgle, jo mere der vikles af jo længere kan hun komme ind. Sådan vil det lyde hos andre og tidligere hos Vibber, nu har hun gået vejen i sig selv, og dermed kan hun rydde op i dig helt ned til sjælens begyndelse.
Det har vist sig for de damer, at de samme temaer, er gået igen igennem mange liv, og at du stadig ikke har forstået. Det bliver ved med at vise sig, til du forstår og har lært. Med de forgreninger der er på temaet, kan det tage lang tid. Dog så skal det siges at de damer har gået vejen, så det hele også de forgreninger der er tale om, de er forløst. De er rene de damer, og det giver andre muligheder.
De kan hjælpe med det hele, og med vores hjælp fra kosmos så er der gode resultater at forvente.
Det var lidt om det Vibber gør når hun behandler, som i nok kan regne ud er det meget forskelligt hvad den enkelte får ud af sådan en behandling. En ting er sikkert du går ud ad døren som et andet menneske end da du kom. Der ligger meget viden i det hun gør og i det hun formår, er der ingen grænser. Vibber bliver opdateret med den nyest viden og med de energier til den enkelte inden de kommer. Hun mærker hvordan energien arbejder og er om hende inden den klient kommer ind. Allerede der ved hun at dette bliver en anderledes behandling denne gang, end hvad hun tidligere har været vidne til. Hendes fornemmeste opgave er at sørge for den der ligger på briksen, at vedkomne er godt forbundet til jorden, så sjælen bliver i kroppen, og ikke flyver ud.
Der er power på energien så tingene går stærkt, når først der er sat fra. Så tiden i det, det skal du ikke regne med, da kort tid er det du max kan få det bedste ud af. Længere tid er heller ikke tegn på at der er meget. Alt er lige godt, du får det du er klar til og det du kan rumme. Vi passer også på dig. Det er sådan de damer ønsker det, at alle er godt tilpasse med tingene som de er.
 
 


Events

Kommende events.

Her møder du de to damer, der har gået de skridt der skulle gås. De fortæller om deres egen vej ind i deres rene lys, som de ikke selv har bestemt længden af. Dog på sjælsplan har de kendt til det, bare ikke i deres bevidste sind. Det er en aftale imellem dem og Gud. Og heldigvis for de damer så har de besluttet at kærligheden skulle finde dem inden de er færdige med deres. Først når det sker så er de klar og færdige med det de skal rydde op i.

På disse events, vil der være det antal vi sørger for at der er, og dermed er det en større forsamling der alle får lige nøjagtigt det den enkelte har brug for. Der vil blive skrevet på storskærmen, der vil være stille. Og der vil være korte meditationer som forbereder den enkelte til det der skal ske. Der vil komme temaer op, som flere af jer vil kunne nikke genkendende til.

Du kan selv forberede dig ved blot at læse de bøger der er til rådighed her på siden. Med det skridt af dit er du længere fremme end den der bare vælger at komme. Dog vil vi lige sige jer, at vi sætter jer alle i en for beredning inden i møder op til disse events. Vejen for de damer var lang, hvis vi spørger de damer, så hjælp til selvhjælp og du opnår helt andre resultater, med din egen for beredning. Samt det at du vil kunne forstå vores form for humor.


Trænger din virksomhed til et nyt løft

Virksomhedens sammensætning.

Virksomhederne endevendes fra toppen og ned. Startende fra toppen, da det er her de helt rigtige toner skal sendes ud fra. Det er her alle følger efter den toneangivende tone. Det er til formål at få et godt sammenhold og fjerne de tråde der forbinder den enkelte ned til andre liv, der skaber uoverensstemmelser afdelinger eller blot enkelte imellem. Det er her du som virksomheds ejer kan få dig nogle bedre tal på bundlinjen samt et personale der yder optimalt. Det er med de damers hjælp, at du kan få din virksomhed toptrimmet, med gode resultater til følge. Og det til en overkommelig pris.  

 


 

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk